AVANTAJELE UTILIZARII PLATFORMEI NELFIN

Daca va deschideti cont pe platforma noastra veti beneficia de servicii premium pe care nu le veti intalni pe alte platforme.

Tranzactii efectuate rapid si usor

Transferurile se vor efectua instant intre utilizatorii Nelfin. Astfel va dura una sau maxim doua zile lucratoare pana sa va primiti banii in contul bancar personal. Nu aveti de urmat decat cativa pasi simpli in momentul in care veti efectua orice transfer de bani.

Clientii vor beneficia de suportul nostru total 24 / 7

Suntem pregatiti in permanenta sa va ajutam sa aveti o experienta inedita cand este vorba despre banii dumneavoastra!

Cele mai mici taxe de care puteti beneficia

Nu va faceti griji ca veti cheltui bani pentru taxe suplimentare, ca in cazul altor platform. Cu noi veti simti adevarata diferenta , iar in plus trebuie sa retineti urmatorul aspect: in marea majoritate a cazurilor, transferurile pe care le efectuati sunt scutite de taxe!

Experienta Clientilor

Contactati unul dintre analistii nostri si realizati impreuna cu el un plan personalizat de gestionare financiara a resurselor de care dispuneti, acoperind toate cerintele si nevoile afacerii dumneavoastra.

Fara Taxe Ascunse si Fara Taxe Suplimentare

Echipa noastra va verifica si va aproba contul in doar 24 de ore. Va puteti plati angajatii rapid si usor daca aveti un cont de afaceri deschis pe platforma noastra. Platiti-va cumparaturile folosind cele mai bune optiuni pentru achizitiile desfasurate in rate.

Buletin informativ

Doresti sa fii informat in legatura cu ofertele noastre speciale, cu noile stiri si tendinte financiare? Trebuie doar sa te inscrii mai jos, folosind adresa de email.
Putem sa-ti trimitem si un mesaj pe telefon.

footer logo

contact@nelfin.ro

Program

Echipa noastra de Asistenta si cea de Vanzari este disponibila 24/7 pentru a va raspunde la intrebari.

Nelfin.ro © 2021