CUM FUNCTIONEAZA NELFIN

Business Girl

SERVICII PENTRU AFACERI: DESCHIDE UN CONT DE AFACERI SI VERIFICA-TI IDENTITATEA PENTRU A AVEA ACCES LA:

  • Planificare financiara pentru afacerile care trebuie sa detina o evidenta stricta pentru: cheltuieli, venituri, active si bilant.
  • Programari lunare de plati; platiti automat facturile si nu mai irositi timp cu ele sau nu mai uitati sa efectuati platile. Si mai mult chiar, va puteti plati angajatii, automat, direct in conturile lor. Ne asiguram ca primiti de fiecare data dovada platii, pentru orice plata efectuata.
  • Transferuri in conturi bancare oriunde in lume, efectuate intr-un mod usor. Tot ce aveti de facut este sa daugati informatiile necesare si corecte in contul pe care il aveti pe platforma noastra, iar plata se va efectua in una, maxim doua zile de la comanda dumneavoastra!
  • Primiti plati de clientii dvs!

SERVICII PENTRU PERSOANE FIZICE: DESCHIDETI UN CONT PERSONAL SI VERIFICA-TI IDENTITATEA PENTRU A AVEA ACCES LA:

  • Alegerea planului potrivit pentru dumeavoastra! Oferim programe de economii ce pot fi activate si programate, precum  si plati programate pentru toate facturile dumeavoastra si pentru achizitiile efectuate. Nu va faceti griji pentru timpulnecesar pentru ompletarea formularelor, nu veti petrece prea mult timp pentru acestea.
  • Primirea banilor automat de la utilizatorii Nelfin, cu plata celei mai mici taxe. De asemenea, va puteti finanta contul din  platformele bancare locale.
  • Transferarea fondurile dumneavoastra de la Nelfin catre conturile bancare personale; trebuie doar sa va inregistrati contul bancar si sa asteptati una sau doua zile lucratoare ca sa va intre banii.
  • Plati pentru achizitii favorite oriunde in lume! Este atat de simplu sa va cumparati lucrul favorit folosind banii de la Nelfin.

Buletin informativ

Doresti sa fii informat in legatura cu ofertele noastre speciale, cu noile stiri si tendinte financiare? Trebuie doar sa te inscrii mai jos, folosind adresa de email.
Putem sa-ti trimitem si un mesaj pe telefon.

footer logo

contact@nelfin.ro

Program

Echipa noastra de Asistenta si cea de Vanzari este disponibila 24/7 pentru a va raspunde la intrebari.

Nelfin.ro © 2021