DESPRE NOI

Acum poti cunoaste echipa! Nelfin a fost creat de un grup de profesionisti dispusi sa rezolve cele mai multe dintre problemele emergente pe care oamenii le intampina, de obicei in momentul in care isi gestioneaza banii. Intrega echipa este bine instruita pentru a va oferi suport in operatiunile pe care le faceti si pentru a va ghida in utilizare cu succes a platformei.

ECHIPA

NOAH BERNARD - CEO NELFIN

“Sunt foarte mandru de grupul din care am ales sa fac parte, si anume din aceasta minunata platforma Nelfin; toti suntem pe deplin dedicati pentru a deveni cel mai bun site de plati digitale din lume si suntem cu siguranta aproape de a realiza acest lucru! Cand am creat platforma Nelfin nu ma asteptam sa aiba un impact atat de mare asupra clientilor nostri. Echipa noastra lucreaza 24 din 24, timp de 7 zile pe saptamana pentru a atinge obiectivele ce pot satiface cerintele celor mai buni si mai exigent clienti. Ne-am adaptat continuu noii ere a tehnologiei si am facut ca Nelfin sa fie un site perfect pentru persoanele care vor sa faca plati, sa primeasca bani si sa transfere bani intr-un mod eficient. Noi rezolvam probleme si exact pentru acest lucru a fost realizat Nelfin.”

RICHARD BIERNER - ANALIST

“Nelfin mi-a creionat cariera profesionala. Zilnic invat din ce in ce mai mult despre cum se pot realiza tranzactii eficiente si cum sa realizez planuri financiare optime pentru clientii nostri.”

ANN ROA - MARKETING

“Eu ma ocup de marketing pentru platforma Nelfin si sunt extrem de mandra de acest lucru. Acesta este o echipa adevarata.”

RONALD BROWN - DEPARTAMENT SERVICII CLIENTI

“Sunt gata oricand sa-ti ofer ajutor, indiferent de momentul in care ai avea nevoie”

Buletin informativ

Doresti sa fii informat in legatura cu ofertele noastre speciale, cu noile stiri si tendinte financiare? Trebuie doar sa te inscrii mai jos, folosind adresa de email.
Putem sa-ti trimitem si un mesaj pe telefon.

footer logo

contact@nelfin.ro

Program

Echipa noastra de Asistenta si cea de Vanzari este disponibila 24/7 pentru a va raspunde la intrebari.

Nelfin.ro © 2021