MODURI INTELIGENTE DE PLATA

Nu este un secret faptul ca devenim mai ocupati o data cu trecerea anilor, atat pe plan personal cat si pe plan profesional; a devenit un sentiment  des intalnit faptul ca nu ne mai ajung 24 de ore dintr-o zi ca sa ducem la bun sfarsit toate indatoririle zilnice. In consecinta, avem tendinta de a uita platile lunare secundare (dar importante), sau chiar achizitiile frecvente pe care trebuie sa le finalizam.

Veti lua cea mai buna decizie daca ne alegeti! Iata de ce trebuie sa ganditi inteligent in termini  de plati financiare:

  • Cel mai inteligent mod de plata ales: SISTEMUL DE PLATI ONLINE!
  • Tineti evidenta tuturor registrelor platilor, verificati cu usurinta contabilitatea, transferurile efectuate, avertismentele, platile finalizate, ratele, platile programate si multe altele.
  • Economisiti timp! Puteti finaliza platile din confortul casei voastre sau de la locul de munca, totul poate fi finalizat in cateva minute si de asemenea, aveti oportunitatea sa va platiti angajati sau faceti achizitii in intreaga lume, evitand cozi interminabile din banci sau institutii financiare pentru a va achita facturile;
  • Servicii eficiente, sistemele de plati online se inbunatatesc zilnic  pentru a va oferi cea mai buna experienta.
  • Conectati-va conturile bancare si cardurile la sistemul dvs. de plati online si treceti de la serviciile bancare traditionale la serviciile bancare online, este mai usor, mai rapid, mai eficient si mai sigur. Pe de alta parte, preferati sa nu impartasiti informatiile bancii dvs. cu sistemul dvs. de plata online? Nu va faceti griji, este, de asemenea, posibil sa aveti toate avantajele de la noi fara informatii sensibile pe care nu doriti sa le impartasiti!
  • Platiti automat facturile sau angajatii si nu va faceti griji niciodata de platile intarziate! Nelfin devine asistentul tau virtual, iti reamintim, il debitam  direct din contul pe care il selectezi, iti ingrijim banii, lasa-ne sa facem treaba!

Buletin informativ

Doresti sa fii informat in legatura cu ofertele noastre speciale, cu noile stiri si tendinte financiare? Trebuie doar sa te inscrii mai jos, folosind adresa de email.
Putem sa-ti trimitem si un mesaj pe telefon.

footer logo

contact@nelfin.ro

Program

Echipa noastra de Asistenta si cea de Vanzari este disponibila 24/7 pentru a va raspunde la intrebari.

Nelfin.ro © 2021