Condiții de utilizare a site-ului web

Versiunea 1.0

Site-ul web Nelfin.co.uk situat la https://www.nelfin.ro/ este o operă protejată prin drepturi de autor aparținând Nelfin. Anumite caracteristici ale site-ului pot fi supuse unor orientări, termeni sau reguli suplimentare, care vor fi postate pe site în legătură cu astfel de caracteristici.

Toți acești termeni, îndrumări și reguli suplimentare sunt încorporate prin referință în acești Termeni.

Acești Termeni de utilizare au descris termenii și condițiile obligatorii din punct de vedere juridic care supraveghează utilizarea dvs. de către Site. ÎNREGISTRAREA PE SITE, VĂ RESPECTĂȚI ACESTE TERMENI și declarați că aveți autoritatea și capacitatea de a intra în acești Termeni. TREBUIE SĂ AVI MĂNIM 18 ANI DE ACCES LA SITE. DACĂ NU ESTEȚI DE ACORD CU TOATE DISPOZIȚIILE ACESTOR TERMENI, NU VĂ CONECTAȚI ȘI / SAU UTILIZAȚI SITE-UL.

Acești termeni necesită utilizarea secțiunii 10.2 de arbitraj în mod individual pentru a soluționa litigiile și, de asemenea, a limita căile de atac disponibile în cazul unui litigiu. Acești Termeni de utilizare au fost creați cu ajutorul Generatorului de Termeni de utilizare și al Generatorului de politici de confidențialitate.

Accesul la site

Sub rezerva acestor Termeni. Compania vă acordă o licență netransferabilă, neexclusivă, revocabilă, limitată pentru a accesa site-ul numai pentru propria dvs. utilizare necomercială.

Anumite restricții. Drepturile care vi se aprobă în acești Termeni sunt supuse următoarelor restricții: (a) nu veți vinde, închiria, închiria, transfera, atribui, distribui, găzdui sau exploata în mod comercial Site-ul; (b) nu trebuie să modificați, să faceți lucrări derivate ale, să dezasamblați, să compilați invers sau să controlați orice parte a site-ului; (c) nu veți accesa site-ul pentru a crea un site similar sau competitiv; și (d) cu excepția celor menționate în mod expres aici, nicio parte a site-ului nu poate fi copiată, reprodusă, distribuită, republicată, descărcată, afișată, postată sau transmisă în orice formă sau prin orice mijloace, cu excepția cazului în care se indică altfel, orice versiune viitoare, actualizare sau alte adăugiri la funcționalitatea Site-ului vor fi supuse acestor Termeni. Toate drepturile de autor și alte notificări de proprietate de pe site trebuie păstrate pe toate copiile acestora.

Compania își rezervă dreptul de a modifica, suspenda sau înceta Site-ul cu sau fără notificare către dvs. Ați aprobat că Compania nu va fi trasă la răspundere față de dvs. sau de orice terță parte pentru orice modificare, întrerupere sau terminare a Site-ului sau a oricărei părți.

Fără asistență sau întreținere. Sunteți de acord că Compania nu va avea nicio obligație să vă ofere asistență în legătură cu Site-ul.

Excluzând orice conținut de utilizator pe care l-ați putea furniza, sunteți conștient de faptul că toate drepturile de proprietate intelectuală, inclusiv drepturile de autor, brevetele, mărcile comerciale și secretele comerciale, de pe site și conținutul acestuia sunt deținute de companie sau de furnizorii companiei. Rețineți că acești Termeni și accesul la Site nu vă oferă niciun drept, titlu sau interes sau drepturi de proprietate intelectuală, cu excepția drepturilor de acces limitate exprimate în Secțiunea 2.1. Compania și furnizorii săi își rezervă toate drepturile care nu sunt acordate în acești Termeni.

Linkuri și anunțuri terță parte; Alți utilizatori

Linkuri și anunțuri terță parte. Site-ul poate conține linkuri către site-uri și servicii terțe și / sau afișa reclame pentru terți. Astfel de linkuri și reclame terțe nu sunt sub controlul companiei, iar compania nu este responsabilă pentru niciun link sau reclame terță parte. Compania oferă acces la aceste link-uri și anunțuri terțe părți doar ca o comoditate pentru dvs. și nu revizuiește, nu aprobă, monitorizează, aprobă, nu garantează și nu face nicio declarație cu privire la linkuri și anunțuri terță parte. Utilizați toate linkurile și anunțurile terților pe propriul risc și ar trebui să aplicați un nivel adecvat de prudență și discreție în acest sens. Când faceți clic pe oricare dintre linkurile și anunțurile terților, se aplică termenii și politicile aplicabile terților, inclusiv practicile de confidențialitate și colectare de date ale terților.

Alți utilizatori. Fiecare utilizator al site-ului este singurul responsabil pentru orice conținut al utilizatorului. Deoarece nu controlăm conținutul utilizatorului, confirmați și sunteți de acord că nu suntem responsabili pentru niciun conținut de utilizator, indiferent dacă este furnizat de dvs. sau de către alții. Sunteți de acord că Compania nu va fi responsabilă pentru pierderile sau daunele suferite ca urmare a unor astfel de interacțiuni. Dacă există o dispută între dvs. și orice utilizator al Site-ului, nu avem obligația de a ne implica.

Prin prezenta, eliberați și descărcați pentru totdeauna Compania și ofițerii noștri, angajații, agenții, succesorii și atribuie și renunțați și renunțați la fiecare dispută trecută, prezentă și viitoare, revendicare, controversă, cerere, drept, obligație, răspundere acțiunea și cauza acțiunii de orice fel și natură, care a apărut sau apare direct sau indirect din sau care se referă direct sau indirect la Site. Dacă sunteți rezident în California, renunțați la secțiunea 1542 din Codul civil din California în legătură cu cele de mai sus, care prevede: „o eliberare generală nu se extinde la creanțele pe care creditorul nu le știe sau suspectează că există în favoarea sa la momentul executării eliberării, care, dacă este cunoscut de el, trebuie să fi afectat în mod material acordul său cu debitorul. “

Partenerii noștri publicitari. Unii dintre agenții de publicitate de pe site-ul nostru pot utiliza cookie-uri și semnalizatoare web. Partenerii noștri publicitari sunt enumerați mai jos. Fiecare dintre partenerii noștri publicitari are propria politică de confidențialitate pentru politicile lor privind datele utilizatorilor. Pentru un acces mai ușor, am făcut hyperlink către politicile lor de confidențialitate de mai jos.

  • Google https://policies.google.com/technologies/ads

Declinări de responsabilitate

Site-ul este furnizat „așa cum este” și „după cum este disponibil”, iar compania și furnizorii noștri renunță în mod expres la toate garanțiile și condițiile de orice fel, fie că sunt expres, implicite sau statutare, inclusiv toate garanțiile sau condițiile de comercializare , aptitudinea pentru un anumit scop, titlu, plăcere liniștită, precizie sau neîncălcare. Noi și furnizorii noștri nu garantăm că site-ul va îndeplini cerințele dvs., va fi disponibil în mod neîntrerupt, în timp util, sigur sau fără erori, sau va fi corect, fiabil, fără viruși sau alt cod dăunător, complet, legal , sau în siguranță. În cazul în care legislația aplicabilă impune orice garanții cu privire la site, toate aceste garanții au o durată limitată la nouăzeci (90) de zile de la data primei utilizări.

Unele jurisdicții nu permit excluderea garanțiilor implicite, deci este posibil ca excluderea de mai sus să nu se aplice pentru dvs. Unele jurisdicții nu permit limitarea duratei unei garanții implicite, astfel încât este posibil ca limitarea de mai sus să nu se aplice pentru dvs.

Buletin informativ

Doresti sa fii informat in legatura cu ofertele noastre speciale, cu noile stiri si tendinte financiare? Trebuie doar sa te inscrii mai jos, folosind adresa de email.
Putem sa-ti trimitem si un mesaj pe telefon.

footer logo

contact@nelfin.ro

Program

Echipa noastra de Asistenta si cea de Vanzari este disponibila 24/7 pentru a va raspunde la intrebari.

Nelfin.ro © 2021